GARTNER &
EJENDOMSSERVICE

Naturen holder aldrig pause. Derfor kræver det et konstant beredskab at vedligeholde grønne områder og bevare et flot og præsentabelt udeanlæg - både i private hjem, ved virksomheder og på offentlige arealer.

Vi dækker hele midtjylland

GRØNT VEDLIGEHOLD

Grønt vedligehold omfatter al slags gartnerarbejde herunder græsslåning, ukrudtsbekæmpelse, hækklipning, tilplantning af krukker, samt plantning og beskæring af træer, buske og hække.

VICEVÆRTSERVICE

Til bolig- og ejerforeninger, kontordomiciler og grundejerforeninger m.fl. tilbyder vi viceværtservice / facility opgaver som f.eks. fejning, trappevask, vinduespolering mm. Vi skelner ikke mellem store og små opgaver, så kontakt os gerne for mere information

VINTERSERVICE

Vi har mange års erfaring med snerydning og er klar fra det første snefnug rammer jorden. Med en fuldt dækkende og effektiv vognpark servicerer vi virksomheder, boligselskaber samt private kunder, og opgaverne er fortrinsvis saltning, grusning eller snerydning af veje, p-pladser, gangstier og fortove.

VI UDFØRER

 

GRÆSSLÅNING

GRÆSPLEJE

RENHOLDELSE

VICEVÆRTSERVICE

BESKÆRING

TRÆFÆLDNING

STUBFRÆSNING

TRÆBESKÆRING

UKRUDTSBEKÆMPELSE

HÆKKLIPNING

MULDVARPE-BEKÆMPELSE

MASKINFEJNING

KONTAKT

Send en mail eller ring og få en snak med Bodil Madsen, der håndterer alle aftaler om grøn vedligeholdelse og ejendomsservice.

 

+45 2320 7254

bm@buus-ag.dk

Kontakt

Send en mail eller ring og få en snak med Michael Niemann, der håndterer alle aftaler om vintertjeneste og ejendomsservice.

+45 2044 8801

mn@buus-ag.dk

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere