Græssåning

En flot, velplejet og grøn græsplæne er ofte det helt grundlæggende element i en have eller et uderum, der ser smuk og velholdt ud. Som haveejer har du måske allerede opdaget, at det kan være svært at holde en flot og velplejet græsplæne, specielt hvis sommeren er ekstra solrig og tør. Det kan også være, at du har bygget nyt hus, og nu står med en bar grund, der skal etableres fra bunden. Uanset hvilken situation du står i, har Buus A/S ekspertisen og den nødvendige viden til at anlægge en flot og grøn græsplæne.

SÅDAN ARBEJDER VI MED SÅNING AF GRÆS 

Vi har mange års erfaring med græssåning, hvad end det er store eller små arealer, der skal have en kærlig hånd. Og det er ingen hemmelighed, at en harmonisk og smuk have har brug for en sund og vedligeholdt græsplæne. Græsplæner kan etableres ved såning af græsfrø eller med rullegræs. På udsatte områder kan du anvende kunstgræs, der leveres med mange forskellige udtryk fra golfgreens til mere naturlige typer rullegræs.

 

Hos Buus A/S kan vi være behjælpelige med at pleje og vedligeholde dine grønne områder, så de altid står indbydende, velplejede og smukke. Vi har en omfattende og funktionsdygtig maskinpark, der består af traktorer med redskaber til jordbundsløsninger, finplanering, harvning, stenopsamling, græssåning, tromling og gødskning. Dette giver os mulighed for at vælge lige akkurat de redskaber, som er bedst egnet til den pågældende opgave.

PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE AF DIN GRÆSPLÆNE ER ALTAFGØRENDE 

Den efterfølgende pleje og vedligeholdelse er meget vigtig for at din græsplæne holder sig pæn i mange år frem. Derfor kan du hos Buus A/S altid spørge vores kompetente rådgivere efter en effektiv plejeplan. Denne dækker alt fra gødningsplaner, vanding, topdressing, klipning og ukrudtsbekæmpelser.

Det er vigtigt, at græsplænen bliver plejet på et højt niveau, så havens gulv altid ser præsentabelt ud og kan danne en smuk ramme om resten af uderummets facetter. Vi er altid klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål til græssåning eller gerne vil have et uforpligtende tilbud.

bwNgNTiaCJ0Få mere information