Græssåning

En flot, velplejet og grøn græsplæne er ofte det helt grundlæggende element i en have eller et uderum, der ser smuk og velholdt ud. Som haveejer har du måske allerede opdaget, at det kan være svært at holde en flot og velplejet græsplæne, specielt hvis sommeren er ekstra solrig og tør. Det kan også være, at du har bygget nyt hus, og nu står med en bar grund, der skal etableres fra bunden. Uanset hvilken situation du står i, har Buus ekspertisen og den fornødne viden til at anlægge en flot og grøn græsplæne.

Sådan arbejder vi med græssåning

Vi har mange års erfaring med græssåning, hvad end det er store eller små arealer, der skal have en kærlig hånd. Og det er ingen hemmelighed, at en harmonisk og smuk have har brug for en sund og vedligeholdt græsplæne. Græsplæner kan etableres ved såning af græsfrø eller med rullegræs. På udsatte områder kan du anvende kunstgræs, der leveres med mange forskellige udtryk fra golfgreens til mere naturlige typer rullegræs.

Vi har en omfattende maskinpark, der består af traktorer med redskaber til jordbundsløsninger, finplanering, harvning, stenopsamling, græssåning, tromling og gødskning.


Pleje og vedligeholdelse er altafgørende

Den efterfølgende pleje er meget vigtigt for at din plæne holder sig pæn i mange år, så spørg gerne vores rådgivere efter en plejeplan. Denne dækker alt fra gødningsplaner, vanding, topdressing, klipning og ukrudtsbekæmpelser. Det er vigtigt, at græsplænen bliver plejet på et højt niveau, så ”gulvet” i haven altid ser præsentabelt ud og kan danne en smuk ramme om resten af uderummets facetter.

Vi er altid klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål til græssåning eller gerne vil have et uforpligtende tilbud.

bwNgNTiaCJ0Få mere information

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere