ENTREPRISE

Buus A/S udfører såvel store som små entrepriser, og vi hjælper altid med at finde den helt rigtige løsning. Som leveringssikker totalleverandør har vi alle de nødvendige faggrupper, der skal til for at udføre ethvert bygge- og anlægsprojekt. Vi har naturligvis et fuldt dækkende kvalitets-styringssystem og individuelle drift- og vedligeholdelsesmanualer til hvert af vores arbejdsområder. Uanset entreprisens størrelse og kompleksitet, er alt udført med ordentlighed, samarbejdsvillighed og professionalisme.

DET RETTE FUNDAMENT TIL ETHVERT BYGGE- OG ANLÆGSPROJEKT

Vi tilbyder fagkyndig rådgivning, punktligt anlægsarbejde samt dokumenteret kvalitetssikring under hele projekteringen. Med Buus A/S som din professionelle samarbejdspartner, får du det rette fundament til ethvert bygge- og anlægsprojekt.

Ethvert anlæg kræver en stabil og velopbygget bund, og vores uddannede anlægsgartnere og brolæggere er eksperter i at lægge det rette fundament. Til de fleste entrepriser og anlægsprojekter hører der naturligvis grøn beplantning med, og Buus A/S har gennem tiden plantet tusindvis af spændende træer og buske.

I de seneste år har vi anlagt mere end 500.000 m2 græs i form af bl.a. boldbaner, golfbaner og parker over hele landet. Størstedelen af græsset bliver sået gennem det meste af året, og en mindre del bliver rullet ud. Tidligere var plantesæsonen begrænset til forår og efterår, men takket være planteskolernes udvikling og innovative forskning på området kan vi nu tilbyde plantning stort set året rundt.

 

 

Se vores spændende projekter

STOR ERFARING MED ENTREPRISE OG ANLÆGSARBEJDE

Vores mangeårige erfaring med anlægsarbejde og entrepriseprojekter sikrer vores kunder et tilfredsstillende resultat hver gang. Hos Buus A/S er vi specialiserede i alle former for anlægsarbejde lige fra belægning og beplantning til etablering af grønne tage og kloakering. Igennem hele byggeprojektet kan vi derfor fremsætte fagkyndige løsningsforslag, hvor vi som totalleverandør påtager os det fulde ansvar for at overholde aftaler og levere et godt produkt til tiden.

Vi samarbejder desuden med nogle af Danmarks bedste landskabsarkitekter, og vi kan derfor tilføje en unik og kreativ dimension til vores håndværksmæssige færdigheder på ethvert entreprise projekt. Uanset om det gælder torve, haver, parker eller andre grønne områder, tilbyder vi altid professionel rådgivning og nytænkende anlægsdesign. 

For Buus A/S spiller arbejdsmiljørigtig projektering altid en central rolle. Siden 2008 har vi løbende ajourført vores arbejdspladsvurdering (APV) og blev i 2011 tildelt en grøn smiley for vort arbejdsmiljø af Arbejdstilsynet. Et anerkendt arbejdsmiljøcertifikat, som vi også den dag i dag lever op til.  Få mere information