ENTREPRISE

Buus Anlægsgartner A/S udfører såvel store som små entrepriser, og har naturligvis et fuldt dækkende kvalitets-styringssystem og individuelle drift- og vedligeholdelsesmanualer til hvert af vores arbejdsområder.

Det rette fundament 

Ethvert anlæg kræver en stabil og velopbygget bund, og vores uddannede anlægsgartnere og brolæggere er eksperter i at lægge det rette fundament. Der hører selvfølgelig også grønt med, og Buus Anlægsgartner A/S har gennem tiden plantet tusindvis af spændende træer og buske. I de seneste år har vi anlagt mere end 500.000 m2 græs bl.a. i form af boldbaner, golfbaner og parker.

Størstedelen bliver sået gennem det meste af året, og en mindre del bliver rullet ud. Tidligere var plantesæsonen begrænset til forår og efterår - men takket være planteskolernes udvikling og forskning kan vi nu tilbyde plantning stort set året rundt.

 

Se vores spændende projekter

Stor erfaring

Vores mangeårige erfaring sikrer vores kunder et tilfredsstillende resultat hver gang. Vi samarbejder desuden med nogle af Danmarks bedste landskabsarkitekter og kan derfor tilføje en unik og kreativ dimension til vores håndværksmæssige færdigheder på ethvert projekt.

Siden 2008 har vi løbende ajourført vores arbejdspladsvurdering (APV) og blev i 2011 tildelt en grøn smiley for vort arbejdsmiljø.

VI UDFØRER

 

PROJEKTERING

DESIGN

BEPLANTNING

KLOAKERING

FLISEBELÆGNING

RÅDGIVNING

VEDLIGEHOLDELSE

GRØNNE TAGE

Kontakt

Send en mail eller ring og få en snak med Anders Bjørnlund,
der er vores specialist i entrepriser.

+45 2320 7255

ab@buus-ag.dk

Kontakt

Send en mail eller ring og få en snak med Berit Andersen,
der er vores specialist i kalkulation og KS-Styring.

+45 3092 0272

ba@buus-ag.dk

Kontakt

Send en mail eller ring og få en snak med Rasmus Fugl,
der er vores specialist i entrepriser.

+45 3092 0252

rf@buus-ag.dk

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere