Vintertjeneste

I vinterhalvåret er Buus A/S i beredskab døgnet rundt og vi er løbende i forbindelse med DMI og vejdirektoratet. Bliver der varslet sne og frost, rykker vi automatisk ud til vores faste kunder. Vi overholder alle gældende regler for snerydning og glatførebekæmpelse, hvilket sikrer, at alle beboere og forbipasserende kan færdes trygt og problemfrit på ejendommens udendørsarealer.

Vi udfører naturligvis veldokumenteret snerydning og glatførebekæmpelse. Vores kvalitets-styringssystem dokumenterer alt udført arbejde, hvorfor du er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude og der skal fremvises dokumentation til forsikringsselskabet. Med vores vinterservice er du sikret professionel snerydning og saltning hele vinteren igennem.

  

FAST AFTALE OM vintertjeneste

Hos Buus A/S har vi mange års erfaring med snerydning og glatførebekæmpelse. Derfor er vi altid klar til at rykke ud med snerydning og saltning, så snart vintervejret kræver det. Med en fuldt dækkende og effektiv vognpark servicerer vi bl.a. virksomheder, boligforeninger, grundejerforeninger, boligselskaber og andelsforeninger.

Ønsker I en fast aftale om snerydning, hvor I kan gå vinteren i møde med forsikring om, at der tages hånd om al snerydning og saltning – så klarer vi det hele for jer. Vi udfører fortrinsvis saltning, grusning eller snerydning af veje, p-pladser, gangstier, trapper og fortove.

Hos Buus A/S udfører vi vintertjeneste og ejendomsservice med ordentlighed, samarbejdsvillighed og professionalisme. Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med snerydning og glatførebekæmpelse, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde

SNERYDNING OG GLATFØREBEKÆMPELSE

Når først sneen falder, så medfølger der også et ansvar, nemlig grundejernes snerydningspligt. Alle grundejere, boligselskaber mv. har pligt til at rydde sne samt salte eller gruse umiddelbart efter hvert snefald, så både beboere og forbipasserende ikke risikerer at komme til skade pga. manglende snerydning.  

Hos Buus A/S tilbyder vi hurtig, effektiv snerydning og glatførebekæmpelse, så I ikke selv skal tænke på at rydde sne eller salte veje og fortove. Med en fast aftale om vintertjeneste får du ryddet sne, så snart der er snefald.

Klimaforandringerne og kraftigere nedbørsmængder stiller også krav til din ejendom. Foruden at der skal fjernes sne og is, er det også vigtigt at eventuel smeltevand kan blive afledt fra ejendommen. Her skal du sikre dig, at tagrender og nedløbsrør er vedligeholdte og rene, så smeltevandet kan blive afledt korrekt. Dertil er det en god idé at isolere dine vandrør, så du undgår frostsprængninger samt fugt- og vandskader. Skulle uheldet være ude, tilbyder vi naturligvis også alle former for kloakservice.

Hvis I ønsker en god aftale om snerydning og glatførebekæmpelse i din boligforening, kan I kontakte vores salgskonsulent, Michael Niemann, der håndterer alle aftaler om vintertjeneste og ejendomsservice.Få mere information