Pleje af grønne områder

Hos Buus kan vi sørge for at dine grønne arealer altid er indbydende, velplejede og smukke, for vi plejer nemlig gerne dine grønne områder. Grønt vedligehold omfatter al slags gartnerarbejde, herunder græsslåning, græspleje, ukrudtsbekæmpelse, hækklipning, tilplantning af krukker samt plantning og beskæring af træer, buske og hække. Vores kompetente anlægsgartnere løser enhver opgave, uanset om der er tale om vedligehold af kommunale anlæg, private haver eller virksomhedens gårdareal.

Sådan arbejder vi med pleje af grønne arealer

Med en veltilrettelagt plan for pleje af dine grønne områder, sørger vores professionelle anlægsgartnere for, at din græsplæne, planter og meget andet altid er velplejede. På denne måde får du et uderum, som altid er indbydende. Uanset om arealet er stort eller småt, kan vi lave en plan, der passer til dig og dine behov.

Med vores omfattende maskinpark, kan du være sikker på at opgaven bliver udført i en høj kvalitet. Maskinparken består af græsklippere med en arbejdsbredde på op til to meter samt robotplæneklippere, gasbrændere, traktormonterede hækkeklippere, feje-sug- maskiner, vertikalskærere og meget andet.

LNY-mXb6yME
yiHuybXBYkQ

Vi vedligeholder ejendommens uderum

Det er de færreste ejendomme, der i dag ikke har en anlægsgartner tilknyttet til at varetage pleje og optimering af de grønne arealer. Med flotte og vedplejede uderum tilgodeser i nemlig ejendommens beboere, så de kan nyde den friske luft og mærke græsset under tæerne, selvom boligen ligger i storbyen. Og vi ved, at det er en stor opgave at håndtere som vicevært, og det er netop her, at vi kan hjælpe med et par ekstra grønne fingre.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til vedligehold af ejendommens grønne arealer og uderum, for sammen skræddersyer vi en plan, der passer til jeres ønsker og behov.Få mere information

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere