Pleje af grønne områder

Hos Buus A/S kan vi sørge for at dine grønne arealer altid er indbydende, velplejede og smukke, for vi plejer nemlig gerne dine grønne områder. Grønt vedligehold omfatter al slags gartnerarbejde, herunder græsslåning, græspleje, ukrudtsbekæmpelse, hækklipning, fejning, affaldssamling, tilplantning af krukker samt plantning og beskæring af træer, buske og hække. Vores kompetente anlægsgartnere løser enhver opgave, uanset om der er tale om vedligehold af kommunale anlæg, private haver eller virksomhedens gårdareal.

SÅDAN ARBEJDER VI MED VEDLIGEHOLDELSE AF GRØNNE AREALER

Med en veltilrettelagt plan for vedligeholdelse af dine grønne arealer, sørger vores professionelle anlægsgartnere for, at din græsplæne, planter og andet grønt altid er velplejet. På denne måde får du et uderum, som altid er indbydende. Uanset om arealet er stort eller småt, kan vi lave en plan, der passer til dig og dine behov.

Med vores omfattende maskinpark, kan du være sikker på at opgaven bliver udført i en høj kvalitet. Maskinparken består af græsklippere med en arbejdsbredde på op til to meter samt robotplæneklippere, gasbrændere, traktormonterede hækkeklippere, feje-sugmaskiner, vertikalskærere og meget andet.

LNY-mXb6yME

Pesticidfri ukrudtsbekæmpelse

Med hedvand og skum kan vi nu tilbyde et godt alternativ til kemisk ukrudtsbekæmpelse.

Vi hjælper også med forslag til, hvordan plejen af udenomsarealer kan omlægges, så omkostningen til pesticidfri ukrudtsbekæmpelse bliver en minimal meromkostning.

Kontakt Michael Nieman, hvis du vil høre mere om pesticidfri ukrudtsbekæmpelse.

C_3XSdJPERs
yiHuybXBYkQ

GARTNERSERVICE - VI VEDLIGEHOLDER EJENDOMMENS UDERUM

Det er de færreste ejendomme, der i dag ikke har en anlægsgartner tilknyttet til at varetage pleje og optimering af de grønne arealer. Med flotte og vedplejede uderum tilgodeser I nemlig ejendommens beboere, så de kan nyde den friske luft og mærke græsset under tæerne, selvom boligen ligger i storbyen.

Uanset om det gælder græsslåning og hækkeklipning om sommeren eller snerydning og spredning af grus og salt om vinteren, så ved vi, at det er en stor opgave at håndtere gartnerservice som vicevært hele året rundt, og det er netop her, at vi kan hjælpe jer med professionel ejendomsservice.   

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til vedligehold af ejendommens grønne arealer og uderum, for sammen skræddersyer vi en plan, der passer til jeres ønsker og behov.

 Få mere information