EJENDOMSSERVICE

Naturen holder aldrig pause. Derfor kræver det et konstant beredskab at vedligeholde grønne områder og bevare et flot og præsentabelt udeanlæg - både i private hjem, ved virksomheder og på offentlige arealer. Hos Buus A/S tilbyder vi professionel gartner- og ejendomsservice, hvor vedligeholdelse af både udendørsområder og indendørsarealer bliver tilpasset dine behov og ønsker.  

Vi dækker Øst-, Midt- og Nordjylland

GRØNT VEDLIGEHOLD

Grønt vedligehold omfatter al slags gartnerarbejde, herunder græsslåning, græspleje, ukrudtsbekæmpelse, hækklipning, tilplantning af krukker, samt plantning og beskæring af træer, buske og hække. Vores kompetente anlægsgartnere løser enhver opgave, uanset om der er tale om vedligehold af kommunale anlæg, private haver eller virksomhedens gårdareal.

VICEVÆRTSERVICE

Til bolig- og ejerforeninger, kontordomiciler og grundejerforeninger m.fl. tilbyder vi professionel viceværtservice og et bredt udvalg af facility opgaver som f.eks. fejning, papirsamling, trappevask, vinduespolering m.m.

Hos Buus A/S skelner vi ikke mellem store og små opgaver, så kontakt os gerne for yderligere information.

VINTERSERVICE

Vi har mange års erfaring med snerydning, og derfor står vi klar lige fra det første snefnug rammer jorden. Med en fuldt dækkende og effektiv vognpark servicerer vi virksomheder, boligselskaber samt private kunder i hele Øst- og Nordjylland, og opgaverne er fortrinsvis saltning, grusning eller snerydning af veje, p-pladser, gangstier og fortove.

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL DINE VEDLIGEHOLDELSESOPGAVER

Hvad enten det gælder private boliger, kontorbygninger eller offentlige udendørsarealer, kan Buus A/S hjælpe dig med at løse alle de nødvendige vedligeholdelsesopgaver. Vi tilbyder professionel gartner- og ejendomsservice af høj kvalitet til såvel store som små vedligeholdelsesopgaver.

Med vores gartner- og ejendomsservice får du professionelle til at vedlige din ejendom uden selv at skulle stå med besværet. Det betyder en bedre og mere enklere hverdag, hvor du vil få tid og overskud til at koncentrere dig om alle de andre ting, som du holder af.

Ligeledes betyder velfungerende kontordomiciler meget for en virksomhed. Et flot og præsentabelt udendørsmiljø har nemlig en positiv effekt på de ansattes arbejdsglæde og samtidig sender et velholdt udendørsområde en klar signalværdi, som viser de besøgende virksomhedens karakter. Derfor kan det for de fleste virksomheder være en fornuftig investering at benytte sig af professionel gartner- og ejendomsservice, hvor faglærte varetager alle de nødvendige vedligeholdelsesopgaver.

BEDRE, BILLIGERE OG MERE EFFEKTIV GARTNER- OG EJENDOMSSERVICE

Vi tilbyder vedligeholdelse af grønne områder og udendørsarealer hele året rundt. Det betyder hækklipning, renhold af bede, græspleje og trimning af buske om sommeren, mens der i vinterperioden skal beskæres og fældes

Hos Buus A/S får du sæsontilpasset og skræddersyede løsninger til haver og uderum alt efter dine behov og ønsker. Sammen med vores kompetente gartnere kortlægges en individuel aftale om vedligehold af grønne områder og udeanlæg, så du er dækket ind uanset årstid.

Rene trapper og polerede vinduer giver både private og offentlige virksomheder samt bolig- og ejerforeninger et godt helhedsindtryk. Men at holde trappeopgange og vinduespartier indbydende begrænser interne ressourcer og er for mange en sur pligt. Derfor bør du overveje at investere i professionel ejendomsservice, som kan tage sig af alle de ”kedelige” viceværtopgaver.

Hos Buus A/S udfører vores kvalificerede medarbejdere altid rengørings- og vedligeholdelsesopgaver med stor effektivitet til glæde og gavn for alle vores kunder. Professionel gartner- og ejendomsservice kræver en erfaren hånd, så kontakt os allerede i dag og få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde.Få mere information