Afskærmning og Støjhegn

STØJHEGN

Mange er plaget af trafikstøj i deres hus og have. Men ofte kan der gøres noget ved den. Med et effektivt støjhegn kan bil- og togstøj reduceres betydeligt. Et rigtigt placeret hegn kan mere end halvere støjen. En sådan løsning kan betyde, at man får meget mere glæde af sin have og mindre støj ind i huset. Vi samarbejder med AL-Akustik/ Dansk Lyd Consult og tilbyder de gennemprøvede NoiStop Green og NoiStop Wood støjhegn fra RockDelta.AFSKÆRMNING

Buus Anlægsgartner A/S har i samarbejde med arkitektfirmaet Terranova udarbejdet tre unikke løsninger til en enkel og elegant afskærmning af skraldespande.

Vi har taget udgangspunkt i de lovmæssige krav, som efterhånden kommer i flere og flere kommuner (f.eks. i Skanderborg pr. 1. maj 2012), hvor kravet er, at skraldespandene skal placeres i skel.

Hos mange husstande drejer det sig om to spande, som i de fleste tilfælde vil gøre dem væsentligt mere synlige. Og idet de danske skraldespande ikke umiddelbart er kandidater til nogle designpriser, er en afskærmning fra Buus Anlægsgartner A/S og Terranova et godt bud på en prisstærk og holdbar løsning.

FÅ BESØG

Send en mail eller ring og få en snak med Kenneth Hørning,
der er vores specialist i private haver.

+45 3092 0256

kh@buus-ag.dk

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere