Arkitektens nye have

Vi er super tilfredse, der er simpelthen ingenting at komme efter. Som håndværkere er de sindssygt dygtige. Tilbuddet har været reelt, og processen har været fair og ordentlig hele vejen igennem.

Elisabeth Reddersen, Århus C

Kunde

Privat have

Type

2016

Etablering

ca. 150 m2.

Størrelse

UDFORDRING:

Teglbelægningen omkring C.F. Møller huset fra 1936 er slidt op. Stenene er revnede og knækkede, og de er glatte at gå på, når vejret er fugtigt. Samtidig vender faldet i stenene mod huset, og det er med til at gøre kælderen fugtig.

 

 

ØNSKER:

En tør kælder. 

Ny teglbelægning på stier op til og rundt om huset, på terrasserne og i indkørslen.  

En trappe på stien op til huset skal ændres til en rampe, som det er let at trække en cykel op ad. Og nedkørslen mod garagen skal have ny støttevæg i cortenstål.

Fornyelsen skal matche ånden og enkelheden i C.F. Møllers murstenshus. Samtidig skal den modernisere og tilføre haven en stramhed ved kun at bruge to materialer; teglklinker og cortenstål.

Som arkitekter har husejerne selv tegnet deres forslag til, hvordan belægningen skal laves.

 

 

LØSNING:

  • Kloak anlægget er renoveret
  • Omfangsdræn rundt om hele huset
  • Nye stier op til og rundt om huset
  • Ny belægning på terrasser og i indkørsel
  • Højbed, murer og kanter i stål

 

Lytter og forstår vores ideer

»Vi har vores egen arkitektfaglighed, og det har Buus’s brolæggere været utrolige gode til at forstå og arbejde med.  I hele processen har de har spurgt os, hvordan vi gerne ville have det, når de vidste at her var en detalje ved skraldespanden eller en overgang til et bed eller en trappe, der var vigtig for os. De har været ekstremt interesserede i vores argumenter og lavet det præcis sådan, som vi gerne ville have det«.

Elisabeth Reddersen, arkitekt og haveejer på Stadion Allé i Aarhus

 

 

Fair og ordentlige

»Vi er super tilfredse, der er simpelthen ingenting at komme efter. Som håndværkere er de sindssygt dygtige. Tilbuddet har været reelt, og processen har været fair og ordentlig hele vejen igennem. Der har ikke været noget brok i løbet af det halve år, projektet har stået på. Hvis der har været noget at diskutere, så har de taget den på sig«.

Elisabeth Reddersen, arkitekt og haveejer på Stadion Allé i Aarhus

 Få mere information

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere