Arkitektens nye have

Som arkitekt og privat haveejer kunne kunden ikke have været mere tilfreds. Når håndværket er upåklageligt, og processen har været fair og ordentlig hele vejen igennem, så er der ikke meget at komme efter. Hos Buus A/S hjælper vi altid med at finde den helt rigtige løsning. Kontakt os i dag og få gjort din havedrøm til virkelighed.

Elisabeth Reddersen, Århus C

Kunde

Privat have

Type

2016

Etablering

ca. 150 m2.

Størrelse

PRIVATHAVENS UDFORDRING:

Teglbelægningen omkring C.F. Møller huset fra 1936 var slidt op. Stenene var revnede og knækkede, og de var utrolig glatte at gå på, når vejret var fugtigt. Samtidig vendte faldet i stenene mod huset, og det var med til at gøre kælderen fugtig.

  

ØNSKER:

 

  • En tør kælder. 
  • Ny teglbelægning på stier op til og rundt om huset, på terrasserne og i indkørslen.  
  • En trappe på stien op til huset skulle ændres til en rampe, som der er let at trække en cykel op ad. Og nedkørslen mod garagen skulle have ny støttevæg i cortenstål.
  • Fornyelsen skulle matche ånden og enkelheden i C.F. Møllers murstenshus. Samtidig skulle den modernisere og tilføre haven en stramhed ved kun at bruge to materialer; teglklinker og cortenstål.
  • Som arkitekter havde husejerne selv tegnet deres forslag til, hvordan belægningen skulle laves.

 

LØSNING AF HAVE & UDERUM:

  • Kloakanlægget blev renoveret
  • Der blev anlagt omfangsdræn rundt om hele huset
  • Nye stier blev opført op til og rundt om huset
  • Der blev lagt ny belægning på terrasser og i indkørslen
  • Der blev opført højbed, murer og kanter i stål

Lytter og forstår vores ideer

 

»Vi har vores egen arkitektfaglighed, og det har Buus’ brolæggere været utrolige gode til at forstå og arbejde med. I hele processen har de har spurgt os, hvordan vi gerne ville have det, når de vidste at her var en detalje ved skraldespanden eller en overgang til et bed eller en trappe, der var vigtig for os. De har været ekstremt interesserede i vores argumenter og lavet det præcis sådan, som vi gerne ville have det«.

Elisabeth Reddersen, arkitekt og haveejer på Stadion Allé i Aarhus

  

Fair og ordentlige

»Vi er supertilfredse, der er simpelthen ingenting at komme efter. Som håndværkere er de sindssygt dygtige. Tilbuddet har været reelt, og processen har været fair og ordentlig hele vejen igennem. Der har ikke været noget brok i løbet af det halve år, projektet har stået på. Hvis der har været noget at diskutere, så har de taget den på sig«.

Elisabeth Reddersen, arkitekt og haveejer på Stadion Allé i Aarhus

Uanset om det gælder anlæg af haver og uderum, grønne tage eller græssåning, så udfører vi hos Buus A/S alle projekter med ordentlighed, samarbejdsvillighed og professionalisme. Har du et haveprojekt, vi kan hjælpe dig med? Så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.  

 Få mere information