GØR KARRIERE HOS BUUS A/S

Buus Anlægsgartner A/S er altid på udkig efter flere nye, dygtige medarbejdere til anlægsgartnerarbejde. Er du faglært eller har du bare grønne fingre og lyst til at være udendørs, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den helt rigtige stilling til dig.

ØNSKER DU JOB SOM ANLÆGSGARTNER ELLER BROLÆGGER?

Er du klar på nye udfordringer og ønsker job som anlægsgartner eller brolægger? Så kunne Buus A/S meget vel være stedet for dig. Vi er en virksomhed på vej frem, men har stadig solide rødder i den jyske muld, og efter 27 år i branchen oplever vi forsat stor vækst med mange spændende projekter og udfordrende opgaver i Østjylland og København for et bredt kundekartotek.

Hos Buus Anlægsgartner A/S finder du et sundt og professionelt arbejdsmiljø, hvor fagekspertise, ordentlighed og arbejdsglæde er i højsædet. Som anlægsgartner, brolægger eller projektleder hos os får du et selvstændigt job med ordnede forhold, mange faglige arbejdsopgaver og interessante anlægsprojekter i alle størrelser.

Vi tilbyder arbejde i en ambitiøs og udviklingsorienteret organisation, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Som ny medarbejder hos Buus A/S vil du få en masse inspirerende kollegaer, der altid er parate til at hjælpe og dele ud af deres erfaringer. Vi sætter en stor ære i at udføre kvalitetssikret anlægsarbejde hver gang, så har du kompetencerne og ikke mindst engagementet, hører vi gerne fra dig.

 

2yeW-YKKxks

VI SØGER ENGAGERET
REGNSKABS-
MEDARBEJDER

Læs mere her

Her kan du se et udpluk af fremtidige projekter

TAG KONTAKT

Vi vil altid gerne modtage uopfordrede ansøgninger og cv’er. Send en mail eller ring og få en snak med Kristian Buus om dine muligheder hos BUUS A/S.

+45 2033 3622

buus@buus-ag.dk

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere