Buus opruster og øger fokus på bæredygtighed med opkøb af ny virksomhed

Den øst- og nordjyske anlægsgartnervirksomhed Buus Anlægsgartner A/S sætter nu ekstra fart på udvikling inden for faglig rådgivning på højt niveau i forbindelse med effektivt og bæredygtigt vedligehold af grønne opgaver. En udvikling, der har været i gang i en række år, men som nu styrkes markant i forbindelse med et opkøb af virksomheden Landskabsrådgiver, der træder i kraft 1. september 2020.

Direktør i Buus Anlægsgartner A/S, Kristian Buus, er begejstret over potentialet i det nye tiltag.

”I disse år sker der et markant skifte i opfattelsen af natur og grønne områders betydning for os alle sammen. Bæredygtig og naturvenlig drift er netop omdrejningspunkt for virksomheden Landskabsrådgiver, så der er tale om et perfekt match for begge parter.”

”Det er særligt inden for specialområder som grønne tage, vandingssystemer, taghaver, lokal afledning af regnvand, fremme af biodiversitet og bæredygtig vedligeholdelse, at rådgivningsbehovet er stigende, og det behov kan vi nu i endnu højere grad dække,” slutter han.

Drivkraften i Landskabsrådgiver er indehaver Dennis Worum. Han kommer med en solid portion erfaring som selvstændig gennem 10 år samt yderligere 10 år som afdelings- og projektchef.  Desuden har han stor kapacitet indenfor den praktiske men essentielle side af fagområdet i kraft af sine uddannelser som både anlægsgartner og kloakmester.

Direktør i Buus Anlægsgartner A/S, Kristian Buus, ser frem til at lade erfaringerne i de to virksomheder smelte sammen til glæde for kunder og samarbejdspartnere. Han siger:

”Vi oplevet et stigende behov for at komme landskabsarkitekter og byplanlæggere i møde med vidensdeling og konkret projektrådgivning, som vi jo har opbygget igennem årtier på alle relevante fagområder. Nu konsoliderer vi rådgivningsindsatsen yderligere ved at åbne en dedikeret rådgivningsafdeling,” siger han.

Dennis Worum udtaler følgende om, hvordan han og den nye rådgivningsafdeling i Buus Anlægsgartner A/S kan gøre en afgørende forskel for planlæggere, kommuner, boligforeninger, ejendomsadministratorer og større erhvervskunder:

”En rigtig og imødekommende vidensdeling mellem planlæggere og udførende vil kunne fungere som en bro, der sikrer både gode projekter på tegnebrættet men også værdiskabning for slutproduktet,” siger han.

Ud over en ny og stærk rådgivningsafdeling samt et intensiveret fokus på bæredygtig drift, får Buus Anlægsgartner A/S med opkøbet også ny afdelingschef i virksomhedens Aalborg-afdeling.  Den post får Dennis Worum og træder dermed i stedet for Martin Linnemann, der har besluttet at søge nye udfordringer pr. 1. oktober 2020.

”Vi er naturligvis kede af, at samarbejdet med Martin Linnemann ophører, men respekterer fuldt ud Martins beslutning,” understreger Kristian Buus.

Martin Linnemann blev afdelingschef i Aalborg i forbindelse med at Buus Anlægsgartner A/S opkøbte Aalborg-virksomheden Buus & co. i februar sidste år.

Dennis Worum ser frem til at starte op og møde sine nye medarbejdere og kollegaer.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at møde alle de medarbejdere, der jo gør en kæmpe indsats og er helt afgørende for det gode ry, som Buus Anlægsgartner A/S har i branchen som et kompetent og fremsynet anlægsgartnerfirma.