Buus Anlægsgartner A/S køber Buus & Co.         

To jyske virksomheder med næsten det samme navn bliver nu til én. Buus Anlægsgartner A/S i Aarhus har opkøbt Buus & Co. med afdelinger i Aalborg og Aarhus. Med opkøbet udbygger Buus Anlægsgartner A/S positionen som en af Jyllands største anlægsgartnervirksomheder. 

I Aalborg drives forretningen videre med samme medarbejderstab på adressen Landholmvej 3 i Storvorde, mens alle medarbejdere i Aarhus fremover får adresse på Silkeborgvej 750B i Brabrand.

Stifter og adm. direktør hos Buus Anlægsgartner A/S Kristian Buus, glæder sig over opkøbet, som er kulminationen på en fokuseret udviklingsstrategi hos virksomheden.

– Vi er både spændte og stolte over at Buus & Co. nu er en del af vores virksomhed. Vi ser store muligheder i at udvikle vores forretningen i fællesskab og dermed give vores samarbejdspartnere endnu flere muligheder for større entrepriser sammen med os. Vi ser store vækstmuligheder i Øst- og Nordjylland, men har også blikket rettet mod Trekantsområdet og Fyn, fortæller Kristian Buus. 

 Medejer af det tidligere Buus & Co., Martin Linnemann bliver ny partner i Buus Anlægsgartner A/S og fortsætter som afdelingschef for Aalborg-afdelingen.

– Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet. Vi har hver især været markedsledende i hhv. Aarhus og Aalborg, så det her betyder, at der virkelig kommer en markant spiller på banen i hele Jylland. Vi har siden forhandlingerne startede, sagtens kunnet se os som en del af Buus Anlægsgartner A/S, fordi vi har mange ting til fælles som fx stort fokus på kvalitet, sikkerhed og i det hele taget ordentlighed. Hos både dem og hos os er en aftale en aftale, fortæller Martin Linnemann.

Buus Anlægsgartner A/S vil med opkøbet have i alt ca. 130 medarbejdere i højsæsonen. Virksomhedens ledelse og ejerskab vil ud over Kristian Buus og Martin Linnemann bestå af Anders Bjørnlund, som siden 2013 har været partner i Buus Anlægsgartner A/S. Anders Bjørnlund er ansvarlig for udvikling og kalkulation af større anlægsentrepriser i samarbejde med hoved- og totalentreprenører.

Sammenlægningen af de to virksomheder træder i kraft medio februar 2019.

Kontakt

Send en mail eller ring og få en snak med Kristian Buus.

+45 2033 3622

buus@buus-ag.dk

 

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere