Buus Anlægsgartner A/S styrker den grønne profil      

En af Jyllands største anlægsgartnervirksomheder har pr 1. marts ansat endnu en kapacitet for at styrke virksomhedens grønne profil. BUUS Anlægsgartner A/S satser på at øge andelen af opgaver inden for pleje og vedligehold af grønne områder i den kommende strategiperiode. Bæredygtig drift og klimavenlige løsninger kommer til at stå øverst på dagsordenen hos Buus Anlægsgartner A/S.

Søren Damkjær er derfor ansat i facility-afdelingen som afdelings- og udviklingschef. Facilityafdelingen beskæftiger sig med vedligehold af grønne områder, viceværtopgaver og vintertjeneste for virksomheder, boligforeninger, ejendomsadministratorer og offentlige ejendomme i Øst- og Nordjylland.

– Jeg håber at kunne være med til at udvikle Buus i retning af endnu flere bæredygtige tiltag; og at jeg med min erfaring og min passion for lederskab kan tilføre afdelingen ekstra dynamik og herved også øge vores synlighed i Aarhus og Aalborg, fortæller den 57-årige Søren Damkjær. Søren er uddannet anlægsgartnertekniker og kommer fra en stilling som regionschef hos HedeDanmark, hvor han har haft ansvar for deres outdoor facility-afdeling i mere end 10 år.

 

 

Kristian Buus, der er direktør og partner i Buus Anlægsgartner A/S, ser også ansættelsen af Søren Damkjær som en naturlig konsekvens i en fokuseret udviklingsstrategi hos virksomheden. Buus der i højsæsonen beskæftiger ca. 150 mand har ud over facility opgaver, specialiseret sig i brolægning, kloakering, etablering af grønne tage og facader, samt plantning og pleje ved større byrums-, erhvervs- og boligprojekter.

Mange muligheder hos boligforeninger, ejendomsadministratorer og erhvervsvirksomheder
– Vi oplever i stigende grad efterspørgsel fra virksomheder og boligforeninger på bud af driftsoptimeringer, klimatilpasningsløsninger, højere grad af biodiversitet og omlægning til bæredygtig drift, hvor der er fokus på pesticidfri ukrudtsbekæmpelse og i det hele taget på alternativ pleje og vedligehold af grønne arealer. Det betyder, at vi har brug for endnu mere specialviden, og her er en person med Søren Damkjærs kompetencer og erfaring det helt perfekte valg for os, fortæller Kristian Buus.Få mere information