HVEM ER BUUS?

Hvem er Buus A/S

I over 25 år har Buus A/S været en af de førende virksomheder i branchen. Det er vi meget stolte af. Samtidig vidner vores trofaste kundekartotek om, at det betaler sig at udføre et flot og kvalitetssikret stykke anlægsarbejde - hver gang.

Som professionelle anlægsgartnere sætter vi en stor ære i at gøre en ekstra indsats for, at kunden altid skal føle sig tryg, godt behandlet og inkluderet i arbejdsprocessen. Dette gælder uanset om anlægsopgaven er belægning af udendørsarealer, etablering af grønne tage, kloakering eller vedligeholdelse af grønne områder.

Vi udfører i dag som i 1991 alt inden for anlægsgartnerarbejde til både private, erhverv og kommunale institutioner. Vores kompetencer favner bredt, og vi løser både store såvel som små opgaver. Vores tætte dialog med kunden sikrer, at vi altid kan give en fagkyndig rådgivning, så vi i fælleskab finder den helt rigtige løsning.

Med tiden har vi opbygget en kompetent og fagligt stolt medarbejderskare. I februar 2019 opkøbte Buus Anlægsgartnere A/S det aalborgensiske anlægsgartnerfirma Buus & Co. Sammenlægningen af vores virksomheder betyder, at vi nu kan kalde os en af Jyllands største anlægsgartnervirksomheder med cirka 130 passionerede medarbejdere. Med udvidelsen er vi nu i højere grad i stand til at varetage opgaver i hele Danmark, og vi glæder os til at realisere dine drømme.

ADRESSER

Aarhus afd.
Silkeborgvej 750b
8220 Brabrand
Tlf.   8626 0222

Aalborg afd.
Landholmvej 3
9280 Storvorde
Tlf.   9831 5250

E-mail:
buus@buus-ag.dk
Faktura@buus-ag.dk

 

FIRMAINFO

CVR nummer: 17514504

Bankforbindelse: Sparekassen Kronjylland

Bankkonto: 6193-9041657158

Forsikringsselskab: Trust Forsikring & Pension

Revisor: Beierholm, Tangen 9 8200 Aarhus N

Grøn smiley fra arbejdstilsynet i 2011 

Tildelt AAA-diplom for højeste kreditrating

Årets læreplads i
Østjylland i 2009

Miljø og genbrug

Ved at sortere vores affald passer vi bedre på naturen,
og giver vores efterkommere en bedre fremtid. 

Læs mere

SE BILLEDER AF VORES VIRKSOMHED

Persondatapolitik

Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvorledes Buus A/S indsamler og behandler oplysninger om dig.

Læs vores persondatapolitik