BUUS A/S

Buus A/S har firmaadresse på Silkeborgvej 750B i Brabrand, kun 10 km fra Aarhus centrum. Den præsentable kontorejendom er beliggende i naturskønne omgivelser og danner rammen for udviklingen af vores virksomhed. Vi har til huse i lyse og indbydende lokaler, som fremtræder både funktionelt og moderne, og hvor vi altid er klar til at tage imod vores kunder med en frisk kop kaffe på kanden. Ønsker du at få et uforpligtende tilbud eller har du brug for rådgivning til et anlægsprojekt, er du altid meget velkommen.

KONTORET I BRABRAND

På kontoret i Brabrand finder du nydesignede mødefaciliteter og moderne indrettede lokaler til stor glæde og gavn for både medarbejdere og kunder. Vores velholdte kontor har desuden et lavt energiforbrug og et godt indeklima, hvilket har positiv betydning for medarbejdernes trivsel, effektivitet og arbejdsglæde. Ligeledes er der rig mulighed for parkering på ejendommens store parkeringsareal.

Hos Buus Anlægsgartner A/S besidder vores kompetente personale på kontoret i Brabrand, præcis som vores folk i marken, en bred viden og erfaring inden for det grønne område. Vores dygtige teknikere har naturligvis alle en uddannelse som enten anlægsteknikker eller jordbrugsteknolog, og mange har specialiseret sig yderligere inden for anlægsgartneriet.

HER KAN DU SE UDVALGTE BILLEDER AF VORES KONTORMILJØ

HAR DU ET PROJEKT  VI KAN HJÆLPE DIG MED?

SÅ TAG ENDELIG KONTAKT TIL OS.

Kontakt Buus