DINE HAVER OG DINE DRØMME

Uanset hvad du drømmer om at få forandret i haven eller indkørslen, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige praktiske løsning og få gjort drømmen til virkelighed.

 

Læs mere her

Skal vi løse din opgave

Hvis du ønsker et prisoverslag på dit projekt eller vil i dialog om en konkret opgave, så udfyld meget gerne vores kontaktformular. Sådan kan vi give dig den bedste service

Kontakt

ANLÆGSGARTNER I JYLLAND

 Hos Buus A/S udfører vi alt inden for professionelt anlægsgartnerarbejde - både til private kunder, kommuner og offentlige institutioner samt erhvervsvirksomheder. Vores dygtige anlægsgartnere og brolæggere besidder alle de nødvendige fagkompetencer og tekniske færdigheder til at kunne løse anlægsopgaver, kloakarbejde og entrepriser af alle størrelser.

Hvad enten det gælder pleje af etablerede grønne områder, renovering af kloakanlæg, konstruktion af sedumtage og haveanlæg eller flise- og brolægningsopgaver, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning, som både byggeteknisk og arkitektonisk passer til dine behov og ønsker.

Se hvad der sker hos BUUS

DM i skills

Firmaets dygtige elev Ditte præsterede at vinde DM i Skills sammen med Mathias fra anlægsgartnerfirmaet Holmegaard.
Vi er meget stolte over at have udklækket Danmarksmesteren og ser nu frem til at Ditte skal til svendeprøve i maj. Senere på året deltager Ditte og Mathias i EM i Skills der afvikles i Østrig.

 

Etablering af ”Danmarks grønneste gågade”

Til stor glæde for os vender vi nu tilbage til Silkeborg, da vi har skrevet kontrakt med Silkeborg Kommune om renovering af gågaderne Vestergade og Søndergade samt Søndertorv.
Tidligere har Buus renoveret Torvet og Østergade.
byrumsinventar.

 Læs mere 

Buus opruster og øger fokus på bæredygtighed 

Den øst- og nordjyske anlægsgartnervirksomhed Buus Anlægsgartner A/S sætter nu ekstra fart på udvikling inden for faglig rådgivning på højt niveau i forbindelse med effektivt og bæredygtigt vedligehold af grønne opgaver. 

Læs mere her 

Buus Anlægsgartner A/S styrker den grønne profil

En af Jyllands største anlægsgartnervirksomheder har pr 1. marts ansat endnu en kapacitet for at styrke virksomhedens grønne profil. BUUS Anlægsgartner A/S satser på at øge andelen af opgaver inden for pleje og vedligehold af grønne områder i den kommende strategiperiode. Bæredygtig drift og klimavenlige løsninger kommer til at stå øverst på dagsordenen hos Buus Anlægsgartner A/S.

 Læs mere 

INSTAGRAM

- Følg med i hvad der sker hos Buus

Entreprise

Buus A/S udfører såvel store som små entrepriser, og har naturligvis et fuldt dækkende kvalitets-styringssystem og individuelle drift- og vedligeholdelsesmanualer til hvert af vores arbejdsområder.

Læs mere om Entreprise

UDVALGTE PROJEKTER

VI TILBYDER OGSÅ HJÆLP TIL

Grønne tage

GARTNER OG EJENDOMSSERVICE

Kloakservice

HAVER & UDERUMFå mere information